Λάρισα: Σύσκεψη για Πυροπροστασία παρουσία του Στ. Καλαφάτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σύσκεψη με θέμα «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013, στις 11 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας (Σωκράτους 111), στη Λάρισα.

Στη σύσκεψη, θα προεδρεύσει ο Υπουργός Αναπληρωτής Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Σταύρος Καλαφάτης και την συγκαλούν από κοινού η Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Καλλιόπη Γερακούδη και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κων/νος Αγοραστός,

Θα συμμετάσχουν επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες και οι Δήμαρχοι από τη Θεσσαλία, ο Διευθυντής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και οι Διοικητές Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των Νομών, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας και οι Αστυνομικοί Διευθυντές των Νομών, ο Λιμενάρχης Βόλου, ο Γενικός Διευθυντής Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο Διευθυντής Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, οι Διευθυντές Δασών και οι Δασάρχες, ο Προϊστάμενος και ο Τμηματάρχης Σχεδιασμού και πρόληψης της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και οι προϊστάμενοι των Τμημάτων Πολιτικής Προστασίας των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Σκοπός της σύσκεψης είναι να εξεταστεί το στάδιο εφαρμογής, των όσων προβλέπονται στη σχετική εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο προγραμματισμός των απαραίτητων ενεργειών για το επόμενο χρονικό διάστημα, ο βαθμός ετοιμότητας των εμπλεκομένων Υπηρεσιών αλλά και ο συντονισμός όλων για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του σημαντικού αυτού θέματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει