Λαμπερή εμφάνιση σε σπάνια βραδινή της έξοδοΗ Ελένη Μενεγάκη δεν συνηθίζει τις βραδινές εξόδους, όταν όμως το κάνει κλέβει αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε την παρουσιάστρια στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» με διοργανωτές φυσικά το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» και τη σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου, που πραγματοποιήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία στηρίζει πάντα το έργο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» εμφανίστηκε στη διεθνούς εμβέλειας εκδήλωση στην οποία η Μαίρη Κατράντζου παρουσίασε τη συλλογή της για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020 κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Για την εμφάνισή της αυτή επέλεξε ένα σκούρο πράσινο πλισέ και αέρινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μία λεπτή ζώνη στην μέση. Τα μαλλιά της ως συνήθως τα «άφησε επιμελώς ατημέλητα» στον χαρακτηριστικό τους ξανθό τόνο.

Ωστόσο η παρουσιάστρια φόρεσε πέδιλα παρά το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται το τακούνι σε αρχαιολογικούς χώρους, κάτι που αναφερόταν και στην πρόσκληση που έλαβε.

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019, 01:16

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει