Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου: Στηρίζουμε το Καραβάνι Αγώνα & Αλληλεγγύης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στηρίζουμε το Καραβάνι Αγώνα & Αλληλεγγύης, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα, για να κάνουμε πράξη τη δυνατότητα να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας.

Συμμετέχουμε και καλούμε το Σάββατο 4/4, 7.30μμ , στη διαδήλωση από πλ. Πανεπιστημίου μέχρι ΕΡΑ Βόλου

Οι αγώνες των εργαζομένων στην ΒΙΟ.ΜΕ., στην Ελεύθερη Αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ3, των πληττόμενων εργαζόμενων στα τσιμέντα Χαλκίδος, των αγωνιζόμενων καθαριστριών στο Υπουργείο Οικονομικών, των σχολικών φυλάκων της Θεσσαλονίκης, αφορούν το σύνολο της εργατικής τάξης και της καταπιεζόμενης κοινωνικής πλειοψηφίας.

Σπιθαμή υποχώρησης στα δίκαια αιτήματά σας, σπιθαμή υποχώρησης στην ανάγκη για ζωή όλης της εργατικής τάξης, εργαζόμενων, ανέργων, συνταξιούχων και νεολαίας.

Με πάλη ταξική, πάλη για ζωή ενάντια στο ” μαύρο” που επιβάλλουν κράτος και αφεντικά με φτώχεια και ανεργία, πορευόμαστε μαζί σας σε δρόμους σύγκρουσης με τους εκφραστές των μνημονιακών πολιτικών και του συστήματος τους.

Πορευόμαστε σε δρόμους διεκδίκησης, αυτοδιαχείρισης, ταξικής αλληλεγγύης και δημιουργίας νέων τρόπων οργάνωσης της ζωής μας, της εργασίας μας, των αναγκών και των επιθυμιών μας.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑ, ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει