Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου: Καταγγελία για τα γεγονότα στη ΔΕΥΑΜΒ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Καταγγέλλουμε τη φασιστική συμπεριφορά του Μονάρχη Μπέου προς τους πολίτες που αντιδρούν στο ξεπούλημα των πηγών και νερών των χωριών του Πηλίου, στους πολίτες που θέλουν να έχουν λόγο για τα θέματα που αφορούν τη ζωή τους.

Με δική του εντολή, οι υπάκουες σ’ αυτόν αστυνομικές δυνάμεις, με την καθοδήγηση του διοικητή τους Τόλια, χτύπησαν τους συγκεντρωμένους διαμαρτυρόμενους πολίτες, ενώ δεν πείραξαν τους πιστούς Μπεϊκούς υπηκόους μαζί με τους «μπράβους», που ήταν συγκεντρωμένοι στην είσοδο της ΔΕΥΑΜΒ, αλλά και εκπροσώπους εταιρειών εκμετάλλευσης του νερού, που έχουν λόγο στη διαμόρφωση της πολιτικής της ΔΕΥΑΜΒ.

Στοχευμένα χτύπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο τον συναγωνιστή Β.Γ από την Κίνηση Πολιτών για το Νερό, ενώ κατά την βίαια απώθησή μας από την είσοδο της ΔΕΥΑΜΒ, υπήρχαν φραστικές απειλές κατά μελών της Συνέλευσης Αγ. Νεκταρίου.

Καμιά ελπίδα δεν υπάρχει, είτε με δεξιά, είτε με αριστερά ΜΑΤ.

Το ταξικό μίσος που αντιμετωπίσαμε απ’ τις δυνάμεις καταστολής του Μπέου και του κράτους, θα απαντηθεί με τη δικιά μας οργανωμένη «από τα κάτω» ταξική δράση, στους δρόμους, στις γειτονιές, στα σωματεία μας και στα κάθε λογής δημαρχεία.

Στεκόμαστε ενάντια τους γιατί Η διαχείριση του νερού είναι δικαίωμα δικό μας.

Δεν εκχωρούμε τη διαχείριση της ίδιας μας της ζωής.

Δεν θα πάρουνε σταγόνα, ούτε απ’ το νερό, ούτε απ’ τη ζωή μας.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

http://denplirono-anatropi.blogspot.gr/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει