ΛΑ.ΕΝ.: Aντιδημοκρατική ενέργεια να μην καλεστεί η τρίτη δύναμη στη διακομματική του Δήμου Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Μετά την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια να μην καλεστεί εκπρόσωπος της τρίτης κοινοβουλευτικής δύναμης της Χώρας, της Λαϊκης Ενότητας στην διακομματική του Δήμου Βόλου, η δημοτική αρχή Μπέου έχοντας δεσμούς άρρηκτους ψηφοθηρικούς και συνδιαλλαγής με την δολοφονική νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, ανέλαβε απροκάλυπτα στην συνεδρίαση του Δ.Σ. το ρόλο του αβανταδόρου της.

Η πλειοψηφία Μπέου αποφάσισε ενάντια σε κάθε αίσθημα δημοκρατικού συμπολίτη μας, για παραχώρηση δημοτικού χώρου στην Χρυσή Αυγή, απόφαση η οποία αποτελεί ένα ακόμα ακροδεξιό ράπισμα της Δημοτικής Αρχής Μπέου στην δημοκρατική Ιστορία αυτής της πόλης.

Θυμίζουμε ότι το Δ. Σ. Βόλου με αποκλειστική ευθύνη των Μπέου – Μουλά και εξοφλώντας χρέη ψήφων στο νεοναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α. είναι το μοναδικό συμβούλιο μεγάλου δήμου στην χώρα μας, η πλειοψηφία του οποίου αρνήθηκε καταπατώντας όποια έννοια Δημοκρατίας και φιμώνοντας τις μειοψηφίες, την έκδοση ψηφίσματος καταδίκης των χρυσαυγιτών δολοφόνων του Παύλου Φύσσα καθώς επίσης και την πρόσφατη παραχώρηση δημοτικού χώρου στο Διμήνι από τον Μπέο στους Φασίστες.

Καλούμε τον Δημοκρατικό Λαό του Βόλου να καταδικάσει και να αντισταθεί στις επαναλαμβανόμενες Φασίζουσες πρακτικές του Μπέου και των συνεργατών του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει