ΛΕΞ: Για δεύτερη ημέρα το αδιαχώρητο στη συναυλία του στο ΟΑΚΑ


Μετά τη sold out συναυλία του Σαββάτου 28/6, ο ΛΕΞ ανέβηκε ξανά στη σκηνή του ΟΑΚΑ τη Κυριακή 29/6,, με το σκηνικό να μην παρεκκλίνει από εκείνο του Σαββάτου.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της συναυλίας του Σαββάτου ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή δίπλα στον ΛΕΞ, η Χάρις  Αλεξίου, μέσα σε πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν ξανά στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον ΛΕΞ και τη δεύτερη μεγάλη συναυλία του, «φωτίζοντας» με καπνογόνα τον συναυλιακό χώρο στον Τοίχο των Εθνών.

 

Πριν την έναρξη της συναυλίας, ο χώρος της σκηνής διατέθηκε σε ακτιβιστές του March to Gaza που μίλησαν για τον παλαιστινιακό λαό στους χιλιάδες φαν του ΛΕΞ.

Ο ΛΕΞ βγήκε στη σκηνή και τα καπνογόνα άναψαν, δημιουργώντας μοναδικό θέαμα για τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που βρίσκονταν εκεί.

 

 

 





Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει