Ληγμένα τρόφιμα στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας!


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020, 13:28

Την χορήγηση ληγμένων τροφίμων και άλλων με παραποιημένες ημερομηνίες λήξης, στους σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομία, καταγγέλλουν με επιστολή τους προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη συνδικαλιστές της Αστυνομίας.

Παράλληλα την ίδια επιστολή έχουν κοινοποιήσει και στην Εισαγγελία έτσι ώστε να κινηθούν και ποινικές διαδικασίες για το θέμα αυτό.

Δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

Κύριε Υπουργέ,

με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να σας ενημερώσουμε (γιατί πιστεύουμε ότι σας έχουν αποκρύψει) το τι συμβαίνει στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την σίτιση των Δοκίμων Υπαστυνόμων.       Συγκεκριμένα βρέθηκαν τρόφιμα τα οποία δόθηκαν προς κατανάλωση με ληγμένη ημερομηνία λήξης άλλα και με επικολλημένη νέα, πάνω στην παλιά, ημερομηνία λήξης, κάποια εκ των οποίων καταναλώθηκαν αφού δεν εντοπίστηκαν εγκαίρως.                         

Είμαστε βέβαιοι ότι κανείς δεν θα διέθετε τρόφιμα με ληγμένη ή παραποιημένη ημερομηνία για κατανάλωση στην οικογένεια του, αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο στην Σχολή Αξιωματικών αφού αντιμετώπισαν το ζήτημα λέγοντας μας «ότι πρόκειται για μία αστοχία». 

Μιλάμε ότι η ανευθυνότητα δεν έχει τέλος και αυτό είναι απόρρια μιας ιδιότυπης ασυλίας που έχουν κάποιοι στην Σχολή Αξιωματικών αφού πιστεύουν ότι η πολιτική συγκυρία λειτουργεί ως ασπίδα για κάθε είδους «αστοχία» και παράλειψη.                                 

Είναι απορίας άξιο ότι η Διοίκηση της Σχολής δεν ενημέρωσε ως όφειλε αποκρύβοντας τόσο από τον Ακαδημιάρχη Υποστράτηγο κ. Αϊβαζίδη Αβραάμ όσο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για το μείζων αυτό θέμα αφού αμφότεροι ενημερώθηκαν από την Ένωση μας.

Η Ένωση μας θα ενημερώσει ως οφείλει κάθε αρχή προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των συναδέλφων μας.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες      

Για το Δ.Σ.

– Ο –                                                                      – Ο –

Πρόεδρος                                                        Γεν. Γραμματέας

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                                   ΚΡΙΚΕΤΟΣ Κ. Σπήλιος


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020, 13:29

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει