Λιοντάρια κατασπάραξαν λαθροθήρα – Είχε σκοτώσει τρεις οικογένειες μπαμπουίνωνΜπροστά σε ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν οι φύλακες προστατευόμενου πάρκου στη Νότιο Αφρική, όταν ανακάλυψαν τα λείψανα ενός λαθροθήρα, ο οποίος είχε κατασπαραχθεί από μία αγέλη λιονταριών.

Οι φύλακες άκουσαν τις αγωνιώδεις κραυγές του πανικόβλητου άντρα, πριν όμως καταφέρουν να φτάσουν στο σημείο, ο κυνηγός ήδη κατασπαραχθεί από τα άγρια αιλουροειδή.

Όταν ανακάλυψαν ένα πολεμικό τουφέκι, οι υποψίες τους στράφηκαν αμέσως στη δράση των λαθροκυνηγών, που στήνουν ενέδρες στην περιοχή, με στόχο να πάρουν ως τρόπαιο, το κουφάρι όποιου λιονταριού βρεθεί στο δρόμο του.

Μετά και την ανακάλυψη των λειψάνων τριών διαφορετικών οικογενειών μπαμπουίνων, οι φύλακες του πάρκου Κρούγκερ κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι δράστης των δολοφονιών των μπαμπουίνων ήταν ο άντρας που είχε κατακρεουργηθεί από τα λιοντάρια, ο οποίος και προσπάθησε να δελεάσει τα αιλουροειδή με τα πτώματα των μπαμπουίνων ώστε να μπορέσει να τα εκτελέσει πιο εύκολα την ώρα που τρέφονταν.

 

 

Πηγή: natureismetal.com

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019, 18:52

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει