Λουκέτο σε οίκο ανοχής στα Χανιά για μη εμβολιασμένο πελάτη – Οι παραβάσεις σε όλη την ΚρήτηΠρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022, 11:47

Λουκέτο για 15 ημέρες έβαλε η Αστυνομία σε οίκο ανοχής στα Χανιά, καθώς μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε, ότι πελάτης δεν διέθετε το απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής θα πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ και ο πελάτης 300 ευρώ.

Η Ελληνική Αστυνομία στην Κρήτη, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου διενήργησε συνολικά 2.464 ελέγχους, για τη διαπίστωση παραβάσεων που αφορούν στην τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού.

Πιο αναλυτικά:

Στα Χανιά εκτός από τις παραβάσεις στον οίκο ανοχής, καταγράφηκαν δυο ακόμη παραβάσεις που αφορούν σε πεζούς, οι οποίοι δε φορούσαν μάσκα.

Στο Ρέθυμνο, διαπιστώθηκαν εννέα παραβάσεις για μη χρήση της μάσκας από πεζούς.

Στο Ηράκλειο, συνελήφθη προσωρινά υπεύθυνος καφετέριας, καθώς εξυπηρετούσε δυο θαμώνες χωρίς τα κατάλληλα πιστοποιητικά, ενώ δεν διέθετε και άδεια λειτουργίας του καταστήματος. Επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και δεκαπενθήμερο λουκέτο ενώ και οι δυο πελάτες θα πληρώσουν από 300 ευρώ έκαστος.

Στο μεταξύ, καταγράφηκαν και εννέα ακόμη παραβάσεις που αφορούν στη μη χρήση μάσκας από πεζούς.

Στο Λασίθι, επιβλήθηκαν δυο πρόστιμα για μη χρήση της μάσκας σε πεζούς.

Πηγή: zarpanews.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022, 11:47Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει