«Μέρες ελπίδας είναι και οι σημερινές για το λαό μας, που προσδοκά Ανάσταση συλλογική»Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Απριλίου 2023, 14:26

«Μέρες ελπίδας είναι και οι σημερινές για το λαό μας, που προσδοκά Ανάσταση συλλογική, για μία καλύτερη ζωή για ένα καλύτερο αύριο», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΔΣ από τον Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας όπου πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα.

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Η Ανάσταση, είναι ταυτισμένη στην συλλογική συνείδηση του λαού μας με την Ελπίδα την Άνοιξη την αλλαγή. Συμβολίζει το φως που νικάει πάντα το σκοτάδι. Τη ζωή που ξεπερνά τον Γολγοθά και την σταύρωση. Μέρες ελπίδας είναι και οι σημερινές για το λαό μας που προσδοκά Ανάσταση συλλογική, για μία καλύτερη ζωή για ένα καλύτερο αύριο .

Εύχομαι από καρδιάς, σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες Χρόνια Πολλά από καρδιάς με υγεία δύναμη και δικαιοσύνη.»

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχτηκε στο ναυτικό σταθμό, ο αντιπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, Θεόδωρος Δημητρακόπουλος και αντάλλαξαν ευχές.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευε ο βουλευτής της Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Απριλίου 2023, 14:26Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει