«Μέχρι τις 24 Μαΐου η απάντηση της Euroleague για το Final 8 στη Θεσσαλονίκη»


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Μαΐου 2020, 21:36

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα της πόλης να φιλοξενήσει το Final 8 της Euroleague.

Ο κ. Ζέρβας επισήμανε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διεκδίκηση του F8, ενώ υπογράμμισε ότι περιμένει την τελική απάντηση από τη διοργανώτρια αρχή μέχρι τις 24 Μαΐου.

«Εκδηλώσαμε ενδιαφέρον από τις 20 Απριλίου, μόλις μάθαμε πως υπάρχει τέτοια πρόθεση. Έχει γίνει ανταλλαγή επιστολών, όλων αυτών των στοιχείων, των χαρακτηριστικών. Χρειάζονται περίπου 15.000 διανυκτερεύσεις και δύο γήπεδα. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να τα προσφέρει όλα αυτά. Πραγματικά, θα είναι σημαντικό να γίνει στην πόλη, στο πλαίσιο και της εξωστρέφειας, αλλά και της διεκδίκησης πολύ σημαντικών εκδηλώσεων».

Όσο για το format και τις απαιτούμενες προϋποθέσεις ανέφερε: «Περίπου τέλη Ιουνίου θα ξεκινήσει αυτός ο σημαντικός θεσμός που θα κρατήσει πάνω από ένα μήνα και θέλουμε να είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι. Θα γίνει αφού εξασφαλιστούν όλοι οι κανόνες από την Euroleague.

Ζητούνται μονόκλινα δωμάτια. Οι διοργανωτές και εμείς θα έχουμε τηρήσει όλα τα μέτρα για να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος» και συνέχισε λέγοντας για τις προδιαγραφές και το deadline από την μεριά των ανθρώπων του Τζόρντι Μπερτομέου:

«Όλα είναι με συγκεκριμένες προδιαγραφές για τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία, καθώς και για τις μετακινήσεις τους. Μέχρι τις 24/5, δηλαδή μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα θα έχουμε την τελική επιλογή από την Euroleague».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Μαΐου 2020, 21:59

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει