Μήνυση Χρυσοβελώνη κατά Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και συντακτών της Zougla.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την δήλωση της Βουλευτή, όπως έφτασε στο inbox του e-mail μας:

Χθες το πρωί η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατέθεσε μήνυση κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και των συντακτών της Zougla.gr.

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Σεπτεμβρίου 2012, δηλαδή πριν από ακριβώς 3 μήνες, αναρτήθηκε στον ιστότοπο Ζougla.gr δημοσίευμα που παρουσίαζε μεταξύ άλλων και το όνομα της Μ. Χρυσοβελώνη να περιέχεται στην λίστα των “36” του ΣΔΟΕ.

Σε σχέση με την μήνυση που κατέθεσε, η Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μ. Χρυσοβελώνη έκανε την εξής δήλωση:

«Έδωσα τόσο με προφορική όσο και με έγγραφη δήλωσή μου το μέγιστο δυνατό χρονικό περιθώριο των 3 μηνών που προβλέπει ο νόμος στους υπεύθυνους της Ζούγκλας να ανασκευάσουν το συκοφαντικό ρεπορτάζ τους.

Η υπόθεση όμως βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης που θα αποφασίσει. Από πλευράς μου θα προσπαθήσω να εκδικαστεί το συντομότερο δυνατόν και ελπίζω το ίδιο να πράξει και ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, χωρίς να βάλει προσκόμματα στην πορεία της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης.

Για αυτόν τον λόγο τον καλώ, για πολλοστή φορά, να δώσει στην δημοσιότητα την «αυθεντική, πλήρη λίστα» του ΣΔΟΕ που ισχυρίζεται ότι περιέχει το όνομά μου, χωρίς κολάζ και περικοπές, αν βέβαια αυτή υπάρχει. Αν δεν το πράξει ούτε τώρα, έστω και με την ανεξήγητη καθυστέρηση των 3 μηνών, επιφυλάσσομαι να πάρω και άλλα νομικά μέτρα για την προστασία της προσωπικότητάς μου.

Πρέπει να είναι πλέον σαφές σε όλους ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν χειραγωγούνται και απαιτούν διαφάνεια για όλους. Ό,τι λέμε ισχύει για πάντα και αυτό κάνουμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει