«Μίλησαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μητέραςΣτην Ευελπίδων και στην 33η ανακρίτρια θα οδηγηθεί σήμερα λίγο πριν από το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί, η 37χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού της υπόθεσης του Κολωνού, η οποία συνελήφθη χθες Τετάρτη, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της απολογίας των δύο βασικών κατηγορούμενων, οι οποίοι και προφυλακίστηκαν.

Οι κατηγορίες σε βάρος της μητέρας είναι βαρύτατες, αφού στο ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε με διαταγή εισαγγελέα αναφέρεται ότι διώκεται για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, ήτοι της κόρης της, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Η 37χρονη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού που πέρασε το πρώτο της βράδυ στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, κατηγορείται ότι εξέδιδε το ίδιο της το παιδί θα  περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας, και θα ζητήσει να λάβει προθεσμία προκειμένου  να ετοιμάσει την απολογία της.

Τα έμπειρα στελέχη της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων, την είχαν βάλει εξαρχής στο στόχαστρο τους, και μόλις «έδεσαν» την υπόθεση με συγκεκριμένες κι ατράνταχτες αποδείξεις, προχώρησαν στη σύλληψή της.

Τα απευθείας εμβάσματα των βιαστών στους τραπεζικούς λογαριασμούς της  37χρονης, ήταν η πιο ισχυρή απόδειξη προκειμένου να προχωρήσουν οι αστυνομικοί στη σύλληψή της με την κατηγορία της μαστροπείας.

Η ίδια φέρεται να αρνείται τη συγκεκριμένη κατηγορία που της αποδίδεται, ισχυριζόμενη ότι τα  δύο εμβάσματα που εντοπίστηκαν, αφορούσαν την 12χρονη κόρη της, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Υποστήριξε δε, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές,  πως το παιδί της είχε πάρει την κάρτα της γι’ αυτό και εμφανίζονται στον δικό της τραπεζικό λογαριασμό τα δύο ποσά των 20 και 25 ευρώ, που προορίζονταν για την 12χρονη, τα οποία είχε καταθέσει ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος.

Στη δικογραφία βέβαια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που προέρχονται από αστυνομικές πηγές , τα χρήματα που εμφανίζονται στον λογαριασμό της μητέρας, δεν αφορούν μόνο εμβάσματα από τον 53χρονο που φέρεται να λάμβανε συγκεκριμένα ποσά από τους πελάτες- παιδεραστές για να βιάσουν τη 12χρονη, αλλά και από τους ίδιους τους πελάτες προς την 37χρονη.

Επίσης στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται αρκετές τηλεφωνικές συνομιλίες όπως και μηνύματα που προέκυψαν από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων της μικρής, της μητέρας της και των άλλων κατηγορουμένων. Παράλληλα ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο να κατηγορηθούν  συγκεκριμένα πρόσωπα και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

 Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει