Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Η Συγκυβέρνηση δεν γλυτώνει τον υποβιβασμό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση της Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαγνησίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ευκαιρία για τον Α. Ντινόπουλο να φωτίσει το δημαρχιακό του παρελθόν

«Ό,τι και να κάνει η Συγκυβέρνηση δεν σώζεται. Μεταγραφές κοντά στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου δεν έσωσαν ποτέ καμία ομάδα από τον υποβιβασμό…»
Αυτό είναι το σχόλιο της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου και Βουλευτού Μαγνησίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Μαρίνας Χρυσοβελώνη για τον ανασχηματισμό.

Ιδιαίτερος ωστόσο είναι ο σχολιασμός της για την τοποθέτηση στη θέση του Υπουργού Εσωτερικών της ανασχηματισμένης κυβέρνησης του κ. Αργύρη Ντινόπουλου. Ως τομεάρχης Εσωτερικών των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη υπογραμμίζει:

«Η τοποθέτηση του Αργ. Ντινόπουλου στο Υπουργείο Εσωτερικών αποτελεί χρυσή ευκαιρία για τον ίδιο να ρίξει άπλετο φως στο δημαρχιακό του παρελθόν.

Θυμίζω πως πριν από τέσσερα χρόνια η Βουλή των Ελλήνων είχε αρνηθεί να άρει την ασυλία του κ. Ντινόπουλου για αδικήματα που φέρεται να διέπραξε όταν ήταν δήμαρχος Βριλησσίων.

Καλούμε τον νέο Υπουργό Εσωτερικών να ζητήσει ο ίδιος πλέον, ως καθ’ ύλην αρμόδιος, την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης που τον αφορούσε η οποία δυστυχώς δεν έφτασε ποτέ στη Δικαιοσύνη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει