«Μας έφυγε το ψυχολογικό βάρος με τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων»


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, 21:10

«Μονόδρομο» χαρακτήρισε την απόφαση μετάθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το 2021 ο Απόστολος Χρήστου με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ). Ο Έλληνας κολυμβητής εξήγησε πως «πάνω απ΄ όλα είναι η υγεία μας» και παραδέχτηκε πως «από σήμερα έφυγε το ψυχολογικό βάρος και η πίεση που είχαμε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:

«Η απόφαση ήταν αναμενόμενη και αποτελούσε μονόδρομο για τη ΔΟΕ. Ήταν η καλύτερη απόφαση που μπορούσαν να πάρουν με την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί. Πάνω απ όλα είναι η υγεία μας και στις ημέρες που διανύουμε βρίσκεται σε κίνδυνο για πολλούς συνανθρώπους μας παγκοσμίως, οπότε η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων φέτος δεν θα ήταν σωστή.

Από σήμερα έφυγε το ψυχολογικό βάρος και η πίεση που είχαμε, αφού δεν κάνουμε προπονήσεις εδώ και καιρό και δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση για το αν θα γίνουν ή οχι οι Ολυμπιακοί αγώνες. Από εδώ και πέρα θα κάνουμε υπομονή να περάσει αυτή η περιπέτεια που διανύουμε όλοι μας και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας πιο δυνατοί».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, 21:10

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει