Μας είπατε ότι τα φτιάξατε όλα καλά, τότε γιατί κάηκε η Ελλάδα;Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021, 14:42

«Κάνατε ένα λάθος όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, γιατί είναι χρέος τιμής για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Πρέπει όλη η Βουλή και οι πολιτικοί αρχηγοί να ευχαριστήσουν όλες τις χώρες που βοήθησαν στις δύσκολες ώρες που πέρασε η Ελλάδα» είπε ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για τις καταστροφικές πυρκαγιές, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Πάμε στην ουσία της συζήτησης τώρα. Μας είπατε ότι φταίει η κλιματική αλλαγή, ο καύσωνας. Ότι τα φτιάξατε όλα καλά. Τότε γιατί κάηκε η Ελλάδα;» ρώτησε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό για να συνεχίσει λέγοντας: «Σας λένε ψέματα οι σύμβουλοί σας και αυτό με ενοχλεί ως άνθρωπο».

«Είπατε ότι πετούσαν 74 πτητικά μέσα. Από τα 9 καναντέρ πετούσαν τα 4. Από τα 25 Σινούκ πετούσαν τα 4. Ή σας κρύβουν την αλήθεια οι σύμβουλοί σας ή δεν λέτε την αλήθεια, κύριε Μητσοτάκη» τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και συμπλήρωσε: «Τα πτητικά μέσα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα πρώτα δέκα λεπτά. Αν αρπάξει η φωτιά, ζήτω που καήκαμε»…

«Κάνατε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ακούσατε την πρότασή μας για έναν ενιαίο φορέα που θα έχει τον έλεγχο και την επιστασία. Αποφάσισε σωστά η ΝΔ γιατί άκουσε εμάς. Πρέπει να ακούτε. Δεν ισχύει το κάλλιο αργά παρά ποτέ» επισήμανε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Κατά τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, στις καταστροφικές πυρκαγιές «κάηκε το μέλλον περιοχών της χώρας» και «ζωή στα καμένα δεν θα υπάρχει για τα επόμενα δέκα χρόνια».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021, 14:48Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει