Μαχαίρωσαν αστυνομικό στη Ρόδο για μία θέση στάθμευσης


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, 15:49

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου παραπέμφθηκαν από τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας δύο άνδρες ξένης υπηκοότητας, αδέλφια, οι οποίοι το απόγευμα του Σαββάτου, περίπου στις 16:00, τραυμάτισαν με μαχαίρι αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Ειδικότερα, η σύζυγος του αστυνομικού, που εργάζεται σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της Ιαλυσού, διαπληκτίστηκε με τον έναν εκ των δύο κατηγορουμένων για μια θέση στάθμευσης. Τόσο η ίδια όσο και ο αστυνομικός σύζυγός της διατείνονται ότι η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις από τους δύο κατηγορούμενους για το επεισόδιο που προηγήθηκε με τη σύζυγό του.

Τότε, όπως υποστηρίζει, οι δύο κατηγορούμενοι τον απείλησαν με κουζινομάχαιρα που κρατούσαν και ο ένας εξ αυτών του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να του προκαλέσει τραύματα κοντά στην κοιλιακή χώρα, κάτω από τα πλευρά, και ένα στον αριστερό μηρό.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και, αφού έγινε συρραφή στα τραύματα, πήρε εξιτήριο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.

Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι ο αστυνομικός ήταν εκείνος που τους επιτέθηκε πρώτος και, κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, ο ένας από τους δύο έπεσε κάτω. Στο σημείο της πτώσης, όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος που φέρεται να τραυμάτισε τον αστυνομικό,  υπήρχε ένα μαχαίρι κήπου, το οποίο και άρπαξε από το έδαφος για να αμυνθεί.

Ως συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων παρίσταται  ο κ. Γιώργος Κυπραίος και ως συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας ο κ. Άκης Δημητριάδης.

Πηγή: dimokratiki.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, 15:52

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει