«Μαϊμού» γιατρός παρίστανε τον παθολόγο στην Κρήτη
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020, 13:10

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν άνδρα και μια γυναίκα οι οποίοι παρίσταναν τον γιατρό και ο οποίος είχε μετατρέψει το σπίτι του στα Χανιά σε… ιδιωτικό ιατρείο.

Ο 62χρονος άνδρας από την Αθήνα μαζί με τη 59χρονη σύντροφό του είχαν ενοικιάσει σπίτι στην περιοχή της Κισσάμου στα Χανιά, στο όποιο δέχονταν επισκέψεις ασθενών, στους οποίους μάλιστα, εκτός από ιατρικές συμβουλές, συνταγογραφούσαν φάρμακα.

Ο «μαϊμού» γιατρός παρίστανε τον Παθολόγο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν τη συγκεκριμένη υπόθεση, εντόπισαν στο σπίτι που είχε μετατρέψει σε ιατρείο, εκτός από ιατρικά εργαλεία, σημειώσεις που περιλάμβαναν πολλά επίθετα (περί τα 200), ανθρώπων από Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί ωστόσο, μιας και η έρευνα είναι σε εξέλιξη, αν τα άτομα αυτά είχαν ήδη μεταβεί στον χώρο του ή αν το ζευγάρι συγκέντρωνε πληροφορίες σε μία προσπάθεια να κάνει κρούση σε υποψήφιους…ασθενείς του και από άλλους νομούς εκτός από τα Χανιά όπου βρισκόταν η…βάση τους για το στήσιμο του παράνομου ιατρείου.

Η επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. :

«Συνελήφθησαν την Παρασκευή σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας άντρας και μία γυναίκα ξένης καταγωγής, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, ο άντρας με τη γυναίκα, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, προσποιούμενοι ότι είναι γιατροί, έδιναν ιατρικές συμβουλές και χορηγούσαν φαρμακευτική αγωγή σε παθόντες, υποσχόμενοι πλήρη ίαση καταφέρνοντας έτσι να αποκομίζουν παράνομο περιουσιακό όφελος.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι των δύο ατόμων, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες,

φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 10 ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές, 17 συσκευές USB. Φιαλίδια τα οποία περιείχαν ουσίες σε διάφορες συστάσεις (υγρή, κρυσταλλική, δισκία) τα οποία θα σταλούν για περεταίρω εργαστηριακή εξέταση, διάφορα ιατρικά και παραϊατρικά εργαλεία και αντικείμενα. Βιβλία ιατρικού και παραϊατρικού περιεχομένου, χειρόγραφες σημειώσεις οι οποίες περιείχαν πλήθος στοιχείων ατόμων και 2 κινητά τηλέφωνα

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Πηγή: cretapost.grZougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει