Μεγάλη αστυνομική δύναμη στο Εφετείο Αθηνών


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, 08:47

Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί από νωρίς το πρωί της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών, λόγω της ετυμηγορίας της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί θα συμμετέχουν, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, ενώ πάνω από την περιοχή θα πετούν συνεχώς ελικόπτερο καθώς και drone της ΕΛΑΣ, τα οποία θα δίνουν την εικόνα της κατάστασης που θα επικρατεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, εκπαιδευμένοι αστυνομικοί θα βρίσκονται σε ταράτσες παρακείμενων κτηρίων και θα παρατηρούν ό,τι συμβαίνει στον ευρύτερο χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δρόμοι γύρω από την Κ. Λουκάρεως, όπου στεγάζεται το Εφετείο Αθηνών, θα είναι κλειστοί. Ήδη έχει αποκλειστεί ένα μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας ενώ απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου. Μπροστά από τα δικαστήρια έχει σχηματιστεί τείχος από κλούβες της αστυνομίας.

Εν τω μεταξύ, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται γύρω από το χώρο αλλά και σε ταράτσες στα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, 08:47

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει