Μεγάλο συλλαλητήριο κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού



Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021, 19:00

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας, Σωτήρης Σκουλούδης

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων της κυβέρνησης πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο Σύνταγμα, έπειτα από κάλεσμα υγειονομικών και άλλων φορέων που αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων κατά του Covid και στην αναστολή των εργασιακών σχέσεων για όσους δεν εμβολιαστούν. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν χιλιάδες πολίτες, που συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα με πανό και συνθήματα.

Δείτε ζωντανή εικόνα από το συλλαλητήριο, μέσα από την κάμερα της «Ζούγκλας»: 

«Όχι στις υποχρεωτικότητες, όχι στις απολύσεις. Δεν υπάρχουν αντιεμβολιαστές και αρνητές, το θέμα είναι να μπορέσει ο κόσμος να δουλέψει και να μην απειλείται» είναι το μήνυμα που περνούν οι πολίτες που συμμετέχουν στη διαμαρτυρία, τονίζοντας πως «είναι αποφασισμένοι και ζητούν μόνον την ελευθερία τους». 

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση: 

Σχετικές αναρτήσεις και καλέσματα για τη σημερινή συγκέντρωση κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ανακοινώσεις στις οποίες τονίζεται πως η διαμαρτυρία δεν έχει κομματικό χαρακτήρα και δεν σχετίζεται με συγκεκριμένους ιδεολογικούς χώρους.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη και μία ακόμα συγκέντρωση στα Προπύλαια, η οποία αναμένεται να καταλήξει επίσης στο Σύνταγμα. 

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη, στην οποία έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 200 άτομα μέχρι στιγμής μπροστά ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ακολουθήσει πορεία.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021, 19:14



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει