Μεθυσμένοι στο Βόλο… παρέσυραν και εγκατέλειψαν τραυματισμένους στο δρόμο

Σε δύο διαφορετικά τροχαία ατυχήματα

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία και στις αρχές του Βόλου το φαινόμενο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και αφορά σε δύο διαφορετικά τροχαία ατυχήματα, υπό την επήρεια μέθης, με τους οδηγούς δύο οχήματων να παρασύρουν και να εγκαταλείπουν στο δρόμο τα θύματά τους.

Το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα επί της οδού Λαμπράκη, στην συνοικία των Παλαιών, όταν 35χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου παρέσυρε 26χρονη ποδηλάτισσα και το δεύτερο επί της οδού Κ. Καρτάλη, όταν 72χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου παρέσυρε 33 μοτοσικλετιστή delivery.

Σύμφωνα με πηγές του e-Volos.gr στην Τροχαία του Βόλου, ο πρώτος οδηγός, εμφανώς τρομοκρατημένος, έσπευσε να εξαφανιστεί από το σημείο, αφήνοντας στο σημείο το αυτοκίνητό του με τα κλειδιά επάνω. Λίγη ώρα όμως αργότερα και ενώ αστυνομικοί είχαν εντοπίσει που βρίσκεται, παρουσιάστηκε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο δεύτερος οδηγός, μετά από έρευνα εντοπίστηκε και συνελήφθη από Αστυνομικούς και σε αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, βρέθηκε επίσης υπό την επήρεια μέθης. Και οι δύο πήραν τον δρόμο προς τον Εισαγγελέα.

Ευτυχώς και τα δύο θύματα τραυματίστηκαν ελαφρώς και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου για τις πρώτες βοήθειες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει