Μετά τιμών και μουσικής η Φλόγα των Αιμοδοτών στο Βόλο

Θα τιμηθούν οι Γ.Παπασακελλαρίου και Γ.Καλαμδαρίδης

Στις 24 Σεπτεμβρίου σε εκδήλωση του Δήμου Βόλου

Με ειδική εκδήλωση ανοικτή για όλους, με μουσική και μουσικούς αλλά και βραβεύσεις αθλητών θα τιμήσει ο Δήμος Βόλου την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου το απόγευμα την έλευση Φλόγας στο πλαίσιο της 13ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη», το Δήμο Βόλου, Αθλητικούς Συλλόγους και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Ο Δήμος Βόλου έχει προγραμματίσει παράλληλα με τη Λαμπαδηδρομία μουσική εκδήλωση με τη λήξη της διαδικασίας στις 7 το απόγευμα στην παραλία του Βόλου, στο Ηρώον, όπου με την ευκαιρία της άφιξης της φλόγας από τους κορυφαίους Βολιώτες αθλητές που διέπρεψαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων 2015 στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο Γιώργο Παπασακελλαρίου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και Γιάννη Καλαμδαρίδη που κατέλαβε την 4η θέση ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος θα τιμήσει με ειδική πλακέτα. Θα ακολουθήσει μουσική πρόγραμμα από τη Φιλαρμονική Δήμου Βόλου υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Τασούδη και τη Βολιώτισσα σοπράνο Σύλβια Τσιμπανάκου που θα αποδώσουν γνωστές και αγαπημένες μελωδίες από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

Η Φλόγα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα έρθει στο Βόλο την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα και θα παραληφθεί από αθλητές σε βωμό που θα έχει στηθεί στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου (στο Δημαρχείο Βόλου). Η Φλόγα μέσω της παραλίας του Βόλου θα μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου – χώρος όπου γίνεται η αιμοδοσία για να καταλήξει στο Ηρώον όπου θα γίνει το άναμμα σε βωμό. Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη» Ιγνάτιο Γελαγιώτη και το Δήμαρχο Βόλου Αχ.Μπέο που θα αποδώσει τιμές στις Βολιώτες αθλητές και στους συμμετέχοντες. Η εκδήλωση, που είναι ανοικτή για όλους τους πολίτες, προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει