Μεϊκόπουλος: Να μην καταργηθεί ή υποβαθμιστεί το Νηπιαγωγείο του Αϊδινίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την αναφορά του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου προς τον υπουργό Παιδείας,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, διαβιβάζει, ως αναφορά, το με Αρ. Πρωτ.:79534/14.7.2014 κοινό ψήφισμα διαμαρτυρίας του τοπικού Συμβουλίου Αϊδινίου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου της Τοπικής Κοινότητας Αϊδινίου αλλά και όλων των κατοίκων της περιοχής, στο οποίο διατρανώνουν την αντίθεσή τους στο φημολογούμενο κλείσιμο ή υποβάθμιση του μοναδικού Νηπιαγωγείου της περιοχής.

Επειδή η ενδεχόμενη υποβάθμιση ή κατάργηση του εν λόγω Νηπιαγωγείου, της μοναδικής σχολικής μονάδας που λειτουργεί στο Αϊδίνι που είναι απολύτως αναγκαία για την κάλυψη των εκπαιδευτικών και κοινωνικών αναγκών της περιοχής, θα σημάνει πολιτισμική υποβάθμιση και θα δημιουργήσει τεράστια ταλαιπωρία στους μικρούς μαθητές, καθώς η κοντινότερη σχολική μονάδα απέχει τουλάχιστον 15 χλμ, παρακαλείται ο κ. Υπουργός να λάβει σοβαρά υπόψη τις επισημάνσεις που παρατίθενται στο συνημμένο ψήφισμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει