Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές στο ΔΙΕΚ Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ. Οι νέες εγγραφές ανέρχονται στις 93 και οι σπουδαστές που συνεχίζουν στο Β’ έτος σπουδών αριθμούν τα 67 άτομα.

Τα 26 άτομα τα οποία αποτελούν το εκπαιδευτικό προσωπικό, εκ των οποίων οι 23 αποτελούν νέο προσωπικό που προσλήφθηκε για την ικανοποίηση των εκπαιδευτικών αναγκών του Ινστιτούτου σύμφωνα με το ΦΕΚ 4565 με οκτάμηνη σύμβαση, καλύπτουν όλες τις απαιτούμενες ανάγκες για την κάλυψη των γνωστικών και εργαστηριακών αντικειμένων των εκπαιδευτικών τμημάτων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου ξεκινάει τη Δευτέρα 20/10/2014 με τον αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 20:00 Ξεκινάμε με πολύ όρεξη και διάθεση στο χώρο μας, ο οποίος βρίσκεται Χείρωνος με Ρήγα Φεραίου, που θα βρείτε ανανεωμένο με καινούριο εξοπλισμό αλλά και εκπαιδευτικό υλικό. Στον αγιασμό όπου σηματοδοτεί τη νέα χρονιά και το νέο αεράκι που πνέει στη σχολή μας, είστε καλεσμένοι όλοι για να ξεκινήσουμε με θετική ενέργεια τη νέα περίοδο που ευελπιστούμε να “ξεπεράσει” σε δραστηριότητα την προηγούμενη, η οποία σημειωτέον ήταν μια τις πιο επιτυχημένες, με τις δράσεις για την εφαρμογή QR Antipolis, καθώς και την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού συνεδρίου των σχολών Αργυροχρυσοχοΐας (PLE).

Η νέα Δημοτική Αρχή πιστεύει ακράδαντα στην εκπαίδευση των νέων ανθρώπων σε επαγγέλματα τεχνικά όπου ως σπουδαστές αλλά εν συνεχεία ως επαγγελματίες θα μπορέσουν να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, τη φαντασία, τη δημιουργικότητά τους και τις νέες ιδέες τους. Να ενημερώσουμε επίσης ότι με τη νέα σχολική χρονιά στο ΔΙΕΚ θα λειτουργήσουν νέοι κύκλοι σεμιναρίων για κόσμημα, ένδυμα και διακόσμηση, για άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, μαθαίνοντας τέχνες που θα τους φανούν χρήσιμες στην δύσκολη καθημερινότητα που όλοι μας βιώνουμε! Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 24210 56446, στην ιστοσελίδα μας www.diek.gr., αλλά και στα γραφεία της σχολής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει