Με κινητοποιήσεις αντέδρασαν οι Βολιώτες στα σχέδια για τη Δημοτική Αστυνομία (Video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO: Με δύο συγκεντρώσεις και πορείες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης – Τί δήλωσαν στην κάμερα του e-Volos.gr το μέλος του ΠΑΜΕ Μαγνησίας Εύη Καρυδάκη και ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Όπως και σε άλλες πόλεις της χώρας, έτσι και στον Βόλο, με κινητοποιήσεις απάντησαν σωματεία και εργαζόμενοι, στις μεθοδεύσεις των Κυβερνώντων για τη Δημοτική Αστυνομία.

Με δύο συγκεντρώσεις και πορείες, μία του ΠΑΜΕ και μία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, οι Βολιώτες κινήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας αντικυβερνητικά κυρίως συνθήματα.

Στην δυναμική πορεία του ΠΑΜΕ, η οποία ακολούθησε την συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου, που στεγάζονται στο κτίριο της ΔΕΥΑΜΒ, συμμετείχε και ο Σύλλογος Εργαζομένων στην ΔΕΥΑΜΒ, ενώ στην πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία ακολούθησε την συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο του Βόλου, συμμετείχαν διάφορα σωματεία και συλλογικότητες.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ πλάνα από τις δύο πορείες καθώς και τις δηλώσεις, τόσο του μέλους του ΠΑΜΕ Μαγνησίας Εύης Καρυδάκη, όσο και του Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου:


Μπορεί επίσης να σας αρέσει