Με λογική και ψυχραιμία οι πολίτες θα απαντήσουν

Ο Βουλευτής Μαγνησίας Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος για την προκήρυξη εκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο κύριος Τσίπρας, που στις εκλογές του προηγούμενου Ιανουαρίου, εξαπάτησε τον ελληνικό λαό υποσχόμενος στους πάντες τα πάντα, δίνει τώρα νέες ψεύτικες υποσχέσεις στον ελληνικό λαό. Ο κύριος Τσίπρας, που έσκιζε τα ρούχα του πως μόλις λάβει τη λαϊκή εντολή θα σκίσει τα μνημόνια, υπέγραψε το σκληρότερο μνημόνιο που γνώρισε ο τόπος. Ο κύριος Τσίπρας, που οδήγησε την οικονομία σε ασφυξία, την κοινωνία σε απόγνωση και τις τράπεζες σε λουκέτο, με απύθμενο πολιτικό θράσος υπόσχεται τώρα ότι η οικονομία θα αναπνεύσει, η κοινωνία θα ζήσει καλύτερα και οι τράπεζες θα ανοίξουν και πάλι. Είναι ο ίδιος που υποσχόταν την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και υπέγραψε την καθιέρωση του. Ο κύριος Τσίπρας που τορπίλισε την τουριστική περίοδο το μήνα Ιούλιο με το δημοψήφισμα, καταστρέφει τις όποιες ελπίδες τουριστικής ανάκαμψης και το μήνα Σεπτέμβριο. Ο κύριος Τσίπρας, που προεκλογικά κορόιδευε τον αγροτικό κόσμο ότι δεν θα φορολογήσει τις αγροτικές ενισχύσεις, είναι αυτός που πρότεινε στους δανειστές τα εξοντωτικά μέτρα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Ελλάδας. Είναι αυτός που άφησε χωρίς πρώτες ύλες τις βιομηχανίες και τις βιοτεχνίες με τους κεφαλαιακούς ελέγχους οδηγώντας σε αναστολή της λειτουργίας τους.

Ο κύριος Τσίπρας, που χαρακτήριζε φορομπηχτική πολιτική το 26% στους μικρομεσαίους και ελεύθερους επαγγελματίες, πρότεινε ο ίδιος στους δανειστές την αύξηση του συντελεστή φορολόγησης στο 29%. Πρόκειται για τον κύριο Τσίπρα που αύξησε το συντελεστή Φ.Π.Α. στην εστίαση και σε πολλούς κρίσιμους τομείς της οικονομίας στο 23%, ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση είχε καταφέρει να τους μειώσει στο 13%. Ο κύριος Τσίπρας, που χάιδευε τα αυτιά των ανέργων υποσχόμενος αύξηση απασχόλησης, με την αλλοπρόσαλλη πολιτική του οδήγησε σε αύξηση του αριθμού των ανέργων. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι ο κύριος Τσίπρας και η κυβέρνησή του νομοθέτησαν υπέρ της πρόωρης αποφυλάκισης εγκληματιών. Τέλος, είναι ο κύριος Τσίπρας που κατέστησε την… εθνική μας μοναξιά και απομόνωση επίσημη ευρωπαϊκή και εξωτερική πολιτική της χώρας.

Αυτός ο Πρωθυπουργός, ως μη όφειλε, προκήρυξε εκλογές χθες το βράδυ, μετατρέποντας το εσωκομματικό του πρόβλημα σε πρόβλημα της χώρας. Τώρα που τα μεγέθη είναι συγκρίσιμα, οι πολίτες έχουν την ευθύνη με πολιτική οξυδέρκεια, ορθολογικά κριτήρια και ψυχραιμία να πάρουν τις αποφάσεις τους. Με τη βεβαιότητα, ότι η δική μας παράταξη μπορεί με μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα να ξαναχτίσει τη χώρα, από χθες το βράδυ, όλοι μαζί ενωμένοι στη Μαγνησία και στην Ελλάδα, με μπροστάρη τον Πρόεδρό μας Ευάγγελο Μεϊμαράκη, δίνουμε τη μάχη και θα νικήσουμε. Οι πολίτες και η πατρίδα δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει