Με μαζικές κινητοποιήσεις θα απαντήσουν αύριο οι Βολιώτες στα νέα μέτρα

Ημέρα κινητοποιήσεων αύριο για τον Βόλο

Οι κινητοποίησεις ξεκινούν στη 13.00 στην Πλατεία Πανεπιστημίου όπου θα γίνει συγκέντρωση και εν συνεχεία πορεία στις Εφορίες, για επιστροφή των ειδοποιητηρίων έκτακτης εισφοράς. Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν στις 19.00 με το Παμβολιώτικο Συλλαλητήριο το οποίο θα ξεκινήσει από το Ηρώο στην παραλία.

Το Εργατικό Κέντρο προετοιμάζει πυρετωδώς το συλλαλητήριο και κάνει έκκληση σε όλους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά, ενώ στις κινητοποιήσεις αναμένεται να συμμετέχουν εκτός από εργαζόμενους, μαθητές φοιτητές και συνταξιούχοι, οι Αγανακτισμένοι πολίτες Βόλου, το Συντονιστικό Καταλήψεων και Γενικών Συνελεύσεων Βόλου, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Όπως τονίζεται, «είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε την πλήρη φτωχοποίηση της κοινωνίας που προωθούν. Αρνούμαστε να πληρώσουμε τις έκτατες ληστρικές εισφορές. Καλούμε κάθε σωματείο και συλλογικότητα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τα κινήματα ανυπακοής «δεν πληρώνω» και κάθε πολίτη του Βόλου να συμμετέχει σε πλατιές μαζικές κινητοποιήσεις για να σταματήσουμε την επιβολή χαρατσιών»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει