Με μεγάλη επιτυχία το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην παραλία του Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της ΚΝΕ, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του φετινού Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ, την Κυριακή στις 7 Μαΐου, στο άγαλμα της παραλίας του Βόλου.

Από νωρίς το πρωί μέλη και φίλοι της ΚΝΕ άρχισαν να ετοιμάζουν το χώρο της έκθεσης με τις θέσεις της ΚΝΕ για το σχολείο, για το φασισμό, την πρόταση του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό – κομμουνισμό, καθώς και για τις συναυλίες από τα μαθητικά συγκροτήματα.

Τα μέλη της ΚΝΕ συζήτησαν με εκατοντάδες μαθητές για τις εξελίξεις, για την ανάγκη να οργανωθεί ο αγώνας των μαθητών για ένα σχολείο που να μορφώνει κι όχι να εξοντώνει, για το περιεχόμενο του Οδηγητή, του περιοδικού της ΚΝΕ, με το ενδιαφέρον να πέφτει ιδιαίτερα στο άρθρο που ήταν αφιερωμένο στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι εκδηλώσεις άνοιξαν με τον μαθητικό διαγωνισμό Quizdom με θέμα τα ναρκωτικά, με μαζική συμμετοχή των μαθητών, αλλά και περαστικών, ενώ στη συνέχεια έγινε χαιρετισμός από το μέλος της ΚΝΕ, Κώστα Κασάπη, μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας.

Το κέφι άναψε όταν στη σκηνή ανέβηκαν τα μαθητικά συγκροτήματα που ερμήνευσαν γνωστά και κεφάτα τραγούδια, δίνοντας παλμό και ενθουσιασμό στους μαθητές αλλά και γενικότερα σε νεολαίους που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει