Με Ν. Μαγγίτση, Μπαζάαρ και πολύ κέφι γιορτάζει τα Χριστούγεννα το 20ο Δημοτικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Μαθητές, δάσκαλοι, γονείς και φίλοι θα γιορτάσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα Χριστούγεννα στο 20ο Δημοτικό Σχολείο (Γαλλίας 54, απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία).

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού σε συνεργασία με το σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου διοργανώνει στο ερχόμενο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 5μ.μ. ΜΠΑΖΑΡ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου που ήδη λειτουργεί μέσα στο σχολείο για τις ανάγκες μελών της μαθητικής κοινότητας.

Στο ΜΠΑΖΑΡ θα διατίθενται δημιουργίες των μικρών μαθητών και Γονέων του Σχολείου.

Επίσημος προσκεκλημένος των μαθητών του 20ου Δημοτικού, θα είναι ο “γητευτής” των επτά υψηλότερων κορυφών του πλανήτη, ο διεθνούς φήμης Αγριώτης ορειβάτης ΝΙΚΟΣ ΜΑΓΓΙΤΣΗΣ ο οποίος θα …περιπλανήσει τους μαθητές και τους προσκεκλημένους στα πιο μακρινά σημεία της γης.

Η ομάδα χορού του σχολείου θα …τεθεί επικεφαλής του κεφιού κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς που θα ακολουθήσει, ενώ θα υπάρχει και μπουφές …ρεφενέ, προσφορά των γονέων του σχολείου.

Μια ανοιχτή αγκαλιά μας περιμένει όλους το ερχόμενο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 6μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου. Η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη είναι οι μόνες διέξοδοι στη σημερινή τόσο δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που περνά η πατρίδα μας. Τα παιδιά μας δείχνουν το δρόμο…

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη, ενώ το ΜΠΑΖΑΡ θα λειτουργεί από τις 5μ.μ. έως αργά το βράδυ.

O Σύλλογος Γονέων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου ευχαριστεί τους υποστηρικτές του, τους Υιους Μιλτιάδη Πολύζου για την προσφορά ενός ποδηλάτου για τη λαχειοφόρο, την ΕΨΑ και την κα Πένυ Τσαούτου, τους οινοποιούς αδελφούς Αποστολάκη, τον επιχειρηματία κ. Μεντεκίδη και τα Νερά Σέλι, τον επιχειρηματία κ. Κώστα Μαγαλιό, τον κομμωτή κ. Γιώργο Κοντονίκο, τον επιχειρηματία κ. Βασίλη Τζέκα (Shell αφοι Τζέκας) τον κ. Παύλο Πάνο (Χρώμα Πάνος) και τον Ανδρέα Κουρουπάκη (κατάστημα παιχνιδιών) για τη συμπαράστασή τους για την επιτυχία της εκδήλωσης του Σαββάτου, η οποία αποτελεί αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και εθελοντικής προσφοράς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει