Με πλαστές ιατρικές συνταγές αγόραζε ναρκωτικά χάπια στα Ιωάννινα

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι του, βρήκαν 809 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Φωτοτυπούσε ιατρικές συνταγές και τις συμπλήρωνε μόνος του για να προμηθεύεται νομότυπα ναρκωτικά χάπια, ένας 36χρονος που έπεσε στα χέρια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών στα Ιωάννινα μετά από πληροφορίες ότι διακινούσε εκατοντάδες χάπια.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ετοιμαζόταν για νέες «αγορές», αφού είχε έτοιμα δεκάδες έγχρωμα φωτοαντίγραφα ιατρικών συνταγών.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί πώς προμηθεύτηκε τις αρχικές συνταγές και πώς τις σφράγιζε και ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

*** Έξω από τις εγκαταστάσεις του Ο.ΚΑ.ΝΑ. στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας διακινούσε ναρκωτικά χάπια σε χρήστες που παρακολουθούσαν προγράμματα απεξάρτησης μια 37χρονη Ελληνίδα! Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τη συνέλαβαν, κατέσχεσαν πάνω της 37 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή.

Όταν πήγαν να κάνουν έρευνα στο σπίτι της δράστιδας, οι αστυνομικοί είδαν την 59χρονη μητέρα της να πετάει στον κάδο απορριμμάτων μία νάιλον σακούλα με άλλα 127 ναρκωτικά χάπια και μία συσκευασία με βουπρενορφίνη βάρους 0,9 γραμμαρίων! Έτσι, τη συνέλαβαν και αυτή και τις οδήγησαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πηγή – Protothema.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει