Με Στέλιο Διονυσίου και άφθονο κρασί η αλλαγή του χρόνου στο Βόλο

Η Δημοτική Αρχή του Βόλου καλεί όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας, όλοι μαζί, μια αγκαλιά, να υποδεχθούμε τον ερχομό του νέου χρόνου σε μια όμορφη εκδήλωση στην παραλία του Βόλου, με κρασί, χορό, τραγούδι, βεγγαλικά και πολλά χάπενινγκς

Το βράδυ της Πέμπτης στις 10. 30 ξεκινάει η μεγάλη γιορτή, στο χώρο μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδας με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Διπλοπενιές» και το εξαιρετικά πλούσιο ρεπερτόριό της. Αμέσως μετά θα ακολουθησει ο εξαιρετικός λαϊκός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου ο οποίος θα βρίσκεται στην πόλη μας για το σκοπό αυτό. Με την αυθεντική λαϊκή φωνή του, τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες του, την αστείρευτη διάθεση και θετική του ενέργεια θα μας παρασύρει στο πιο χαρούμενο εορταστικό πάρτι της χρονιάς μέχρι την αλλαγή του χρόνου.

Αφού υποδεχτούμε όλοι μαζί με τον καλύτερο τρόπο το 2016 θα γιορτάσουμε και θα ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος υπό το εντυπωσιακό θέαμα βεγγαλικών που θα φωτίσουν το βολιώτικο ουρανό.

Ελάτε λοιπόν όλοι στην παραλία του Βόλου να ανταλλάξουμε ευχές, να χαρούμε και να γλεντήσουμε και να απολαύσουμε άφθονο καλό ζεστό κρασί, προσφορά του Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει