«Με την επιλογή του Πρωθυπουργού να κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνεται ένας κύκλος εμπειριών για μένα»Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Ιουλίου 2023, 16:46

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Βενιέρης γνωστοποίησε πως, με δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε την έδρα της Θεσσαλονίκης ενόψει της σύνθεσης της νέας Βουλής, ο ίδιος «ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών».

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Με την επιλογή του ΠΘ να κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνεται ένας κύκλος εμπειριών για μένα, που ουδέποτε θέλησα να αποστώ από τις “κόκκινες γραμμές μου”, ακόμη κι όταν ήμουν πεπεισμένος πως για να πετύχω κάποιους στόχους, θα έπρεπε να τις προσπεράσω. Με συνεπή, έντιμο, λιτό και σύγχρονο τρόπο βρέθηκα δίπλα στους ανθρώπους που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια τη δουλειά μου. 13.200 άνθρωποι με τιμήσατε και σας είμαι ευγνώμων. Το σύνθημα μου “στις 21 Μαΐου δεν αρχίζουμε, συνεχίζουμε” περιέκλειε όλα όσα είχα στο μυαλό μου. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε όσα θεωρούμε σωστά και θα είμαστε απέναντι σε όσα πρέπει. Θα το κάνουμε με εκείνο που αγαπώ πολύ και δε με πρόδωσε ποτέ, το ραδιόφωνο μας Status FM 107,7. Ευχαριστώ τον ΠΘ για τη τιμητική πρόταση του. Ήταν εξαρχής σαφής και ειλικρινής  και ήταν γνωστό ποια θα ήταν η επιλογή του σε όλους μας».

Δείτε την ανάρτηση:


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Ιουλίου 2023, 16:46Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει