ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ KΥΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΑΡΓΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Μετά την 20ήμερη διακοπή του πρωταθλήματος κορασίδων λόγω των εορτών και το ρεπό της ομάδας γυναικών (λόγω αποχώρησης της ομάδας του ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ από το πρωτάθλημα), το ενδιαφέρον για την ΑΡΓΩ επικεντρώνεται στην έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας των παίδων, η οποία την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου (ώρα 15.00), θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας,την αντίστοιχη του ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ. Τα αγόρια της ΑΡΓΟΥΣ έχουν μπει δυναμικά στο χώρο και έχουν στόχο την ανάπτυξη του ανδρικού βόλεϊ στην περιοχή, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει εκλείψει.
Επίσης ολοκληρώθηκε για τις κορασίδες ο 1ος γύρος την προηγούμενη Κυριακή με την ΑΡΓΩ να κερδίζει την ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ β΄ με 3-0 σετ(25-11,25-12,25-11), στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ και έτσι κατέκτησε την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα και πέρασε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ είχαν ένα σχετικά εύκολο απόγευμα και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν μια άνετη νίκη. Το προπονητικό team είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και αρκετές απο τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας των παγκορασίδων.
Διαιτητές του αγώνα ο κος Παρασκευάς Θ και η κα Μαλλιάρα Κων/να του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας.
ΑΣ ΑΡΓΩ : (Σταθόπουλος –Ρήγας) Διάλλα,Γεωργουλά,Παπούλια,Καλοφορίδου,Κάστανου,Γάκη (L),Κουτσουνίδη, Λωρίδα,Ρέγκλη,Κατσίφα,Γκαλάκου,Ζαφειρίου
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Β΄: (Λιανού) Ευθυμίου,Τσινίδου,Βρακά,Βιντιάδη,Νέλλα,Παπαρσένου,Τάσιου,Ζιώγα,Κρητικάκη,Τσουκαλά, Μπουμπουρατζή.
ΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
ΑΣ ΑΡΓΩ-ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ β΄ 3-0 σετ
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣ 3-0 σετ
ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ- ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-0 σετ

1. ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 10β (15-0 σετ)

2. ΑΣ ΑΡΓΩ 9β (12-5 σετ)
3. ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 8β (11-8 σετ)
4. ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 7β (6-9 σετ)
5. ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 6β (3-12 σετ)
6. ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ β΄ 0β (0-15σετ)
Μπορεί επίσης να σας αρέσει