Με Φ. Σκορδά και Γ. Λιάγκα θα φωταγωγήσει το Βόλο ο Μπέος την Παρασκευή

Παραμονή της εορτής του Πολιούχου της πόλης

Με την παρουσία του αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριού, της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, θα φωταγωγήσει το Βόλο την Παρασκευή ο Δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, “ήρθε η ώρα που η πόλη θα φωταγωγηθεί, ήρθε η ώρα ο Βόλος να μας μαγέψει με την εορταστική του εμφάνιση.

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, παραμονή της εορτής του Πολιούχου Αγίου Νικολάου, στις 7 το απόγευμα ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, θα σημάνει την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του καραβιού, που είναι ένα αυθεντικό καϊκι σύμβολο της ελληνικής παράδοσης, για να ακολουθήσει η φωταγώγηση της πόλης.

Παράλληλα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Μαγικό Χωριό του Άϊ – Βασίλη που έχει ήδη στηθεί στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου που βρίσκεται δίπλα στο Δημαρχείο Βόλου. Εκεί θα βρίσκεται το πιο αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, για να ξεναγήσουν μικρούς και μεγάλους στο Μαγικό Χωριό και για να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Τη φετινή χρονιά ο πόλη θα λάμψει με φώτα και φωτάκια και θα γιορτάσει με εκδηλώσεις και παιχνίδια για να αποδείξει ότι «Αυτές τις γιορτές ο Βόλος μας μαγεύει»”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει