Με 2 συγκεντρώσεις και πορείες, την Τρίτη και οι Βολιώτες στους δρόμους (Video)

Με συμβολικές καταλήψεις και πορείες άνοιξαν τον “χορό” την Δευτέρα οι εκπαιδευτικοί και δημοτικοί αστυνόμοι στο Βόλο

Με δύο συγκεντρώσεις και πορείες, κατεβαίνουν στους δρόμους την Τρίτη και οι Βολιώτες, με τους εκπαιδευτικούς και δημοτικούς υπαλλήλους να έχουν ανοίξει τον “χορό” των κινητοποιήσεων από την Δευτέρα, τόσο με την συμβολική κατάληψη του κτιρίου όπου στεγάζεται η Διεύθυνση Β’ Βαθμίας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και με αναρτήσεις μαύρων σημαιών σε διάφορα σχολικά συγκροτήματα, όσο και με την μηχανοκίνητη πορεία των δημοτικών αστυνόμων, από το Δημαρχείο της πόλης έως και την Διεύθυνση Β’ Βαθμίας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Τα δύο βασικά καλέσματα για την Τρίτη, μεταξύ των οποίων και τα καλέσματα εκπαιδευτικών και δημοτικών αστυνόμων, αφορούν στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν για τις 9.30 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας το Εργατικό Κέντρο Βόλου, η ΑΔΕΔΥ και διάφορες συλλογικότητες και για τις 10.00 στην πλατεία Πανεπιστημίου το ΠΑΜΕ.

ΔΕΙΤΕ πλάνα από την συμβολική κατάληψη των εκπαιδευτικών στο κτίριο όπου στεγάζεται η Διεύθυνση Β’ Βαθμίας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, σημείο στο οποίο κατέληξε και η μηχανοκίνητη πορεία των δημοτικών αστυνόμων και ΑΚΟΥΣΤΕ τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του e-Volos.gr το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Μαγνησίας (ΕΛΜΕ) Κωνσταντίνος Λαγός:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το σχετικό κάλεσμα της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Untitled-1.jpg

Untitled-2.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει