Με 36 άτοκες δόσεις αγοράζεις το νέο Citroen C3


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, 11:55


Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     


Στην αναζήτηση καινούργιου αυτοκινήτου, και ιδίως όταν αναφερόμαστε σε αυτά που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, σημαντικό ρόλο δεν παίζει μόνο η ομορφιά του οχήματος και τα τεχνολογικά συστήματα με τα οποία εφοδιάζεται.

Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των καινούριων αυτοκινήτων διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, gadgets κ.λπ., οπότε σημαντικό ρόλο παίζει και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί κάποιος να αποκτήσει και να καταφέρει τελικά να το κάνει δικό του.

Το περιβάλλον μέσα σ' ένα Citroen C3. Δείτε τις λεπτομέρειες αλλά και τη σχεδίαση των καθισμάτων που φημίζονται για την άνεσή τους...

Από 12.900 ευρώ

Η Citroen είναι μία μάρκα που διαθέτει τον μηχανισμό χάρη στον οποίο μπορεί ο καθένας να αποκτήσει καινούριο αυτοκίνητο και Δίνεις 358 ευρώ τον μήνα και το κάνεις δικό σου σε 3 χρόνια…μάλιστα χωρίς να επιβαρυνθεί με… τόκους. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα που προσφέρει προνομιακές τιμές, πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, μέχρι και αποπληρωμή σε 36 άτοκες δόσεις.

Για παράδειγμα, ένα Citroen C3 με κινητήρα 1.2 λίτρων και 83 ίππους ξεκινά από τα 13.500 ευρώ και με την προωθητική ενέργεια της εισαγωγικής εταιρείας το ποσό αυτό πέφτει στα 12.900.

Στην πράξη ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να το αποκτήσει με 358 ευρώ τον μήνα και να αποπληρώσει σε τρία χρόνια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Citroen C3 πατήστε ΕΔΩ

 

Ένα όχημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αστικές μετακινήσεις ακόμα και σε ταξίδια εκτός πόλης...

 

Η ψηφιακή οθόνη στην κεντρική κονσόλα.

 

Χώρος αποσκευών στα 300 λίτρα.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, 11:55Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει