Μιχαΐλοβιτς: «Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο…»


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, 21:45

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, θα προτιμούσε να μην διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Serie A της νέας αγωνιστικής περιόδου στην περίπτωση που παραμείνουν άδεια από φιλάθλους τα γήπεδα.

Ο Μιχάιλοβιτς, ο οποίος παρέμεινε εφέτος ενεργός στην τεχνική ηγεσία της ομάδας παρά τη «μάχη» του με τη λευχαιμία, έκανε λόγο για «ψυχρό ποδόσφαιρο», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι αγώνες ήταν χειρότεροι και από τις προπονήσεις.

«Δεν είναι ζήτημα κινήτρων, αλλά το να παίζεις χωρίς κοινό είναι άσχημο… », είπε στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας: «Οι αγώνες χωρίς φιλάθλους για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι κουραστικό. Ξέρω ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος για να τελειώσει η σεζόν, αλλά ελπίζω ότι τα γήπεδα θα είναι ανοιχτά από τον Σεπτέμβριο. Αν έπρεπε να επιλέξω να μην παίξω την επόμενη σεζόν ή να παίξω σε κεκλεισμένων των θυρών στάδια, θα προτιμούσα να μην αγωνιστώ καθόλου. Αυτό το ποδόσφαιρο δεν είναι ποδόσφαιρο. Κάθε τρεις μέρες παίζουμε σε απίστευτη ζέστη. Το πρωτάθλημα… παραμορφώνεται. Είναι ψυχρό ποδόσφαιρο που δεν με ενθουσιάζει. Αυτοί οι αγώνες είναι χειρότεροι και από την προπόνηση. Το να παίζεις έτσι είναι άσχημο και δεν είμαι μόνο εγώ που σκέφτομαι έτσι».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, 21:48

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει