Μοντέλο που πόζαρε με φαραωνικό στιλ μπροστά σε πυραμίδα της Αιγύπτου συνελήφθη για ασέβειαΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 12:04

Το μοντέλο Σάλμα αλ Σίμι συνελήφθη μετά από φωτογράφηση που έκανε στη νεκρόπολη Σακάρα, κοντά στο Κάιρο. Η Σάλμα αλ Σίμι φωτογραφήθηκε φορώντας ένα κοντό φόρεμα σε φαραωνικό στιλ μπροστά στον αρχαίο χώρο ταφής, το οποίο θεωρήθηκε ασέβεια από πολλούς και οδήγησε στη σύλληψη της ίδιας, αλλά και του φωτογράφου.

«Ένας φωτογράφος συνελήφθη μετά από ιδιωτική φωτογράφηση με τη χορεύτρια Σάλμα αλ Σίμι στην αρχαιολογική ζώνη» ανέφερε πηγή, προσθέτοντας πως η υπόθεση θα παραπεμφθεί στα δικαστήρια, ενώ φωτογράφος και μοντέλο έχουν, προς το παρόν, αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, όταν η Σίμι, η οποία έχει χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, δημοσίευσε εικόνες από τη φωτογράφησή της με το λευκό φόρεμα στους πρόποδες της 4.700 ετών Πυραμίδας του Τζόζερ. Σύντομα συνελήφθη επειδή, όπως ανακοινώθηκε, φορούσε ρούχα που πρόδιδαν την αρχαία Αιγυπτιακή κληρονομιά και παραβίασε τους κανόνες που έθεσε το υπουργείο αρχαιοτήτων για τις φωτογραφήσεις.

Σύμφωνα με τη The Egypt Independent, η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και προσπαθεί να εντοπίσει τον υπάλληλο που ήταν υπεύθυνος για την έκδοση άδειας για τον φωτογράφο και το μοντέλο, ώστε να πραγματοποιήσουν τη φωτογράφιση στον αρχαιολογικό χώρο.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 12:04Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει