Μουσική Βραδιά Αλληλεγγύης στη Ν. Αγχίαλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με σύνθημα «κανένας μόνος του στην κρίση» ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα όλων των τοπικών συλλόγων οι πολίτες της Νέας Αγχιάλου πλημμύρισαν το κέντρο «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» το βράδυ της 28ης Φλεβάρη.

Ο απολογισμός της εκδήλωσης αφήνει κάτι παραπάνω από ένα αισιόδοξο μήνυμα αισιοδοξίας, καθώς η προσέλευση του κόσμου μας επέτρεψε να συγκεντρώσουμε πάνω από δυο τόνους τρόφιμα μακράς διαρκείας καθώς και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό που θα μετατραπεί, με ευθύνη των προεδρείων όλων των συλλόγων, σε επιπρόσθετη βοήθεια για είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Η συγκινητική όσο και κεφάτη βραδιά άρχισε με το χαιρετισμό και τις ευχαριστίες εκ μέρους των συλλόγων απέναντι στους συμπολίτες μας που έσπευσαν να συνδράμουν στο βαθμό που μπορεί ο καθένας στη «βραδιά αλληλεγγύης». Ακολούθησε η σύντομη ομιλία του Δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη και το γλέντι άρχισε καθώς όλοι οι ντόπιοι καλλιτέχνες, από μαθητικά και νεανικά σχήματα μέχρι τους μεγαλύτερους με σημαντική διαδρομή στο χώρο της μουσικής, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να διασκεδάσουν τους παραβρισκόμενους και ακουστήκαν όλα τα είδη μουσικής. Αν και η επόμενη μέρα ήταν εργάσιμη, το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά ήταν:

Αιμονιώτης Βασίλης, Ακρίβος Γιάννης, Αποστολοπούλου Μίτσα, Βούζας Θωμάς, Δερδελάκου Νεφέλη, Ερρινάκης Βασίλης, Θεοχαράκης Θεοχάρης, Θεοχαράκης Στάθης, Ιγγλέζος Κώστας, Καζίλας Αλέξανδρος, Καραμπερόπουλος Κώστας, Κολώνης Αποστόλης, Κολώνης Γιώργος, Κοντοβάς Γιάννης, Κουρκουβάτης Αντώνης, Λάζογλου Γιώργος, Μουτζούρης Στέλιος, Πάγκαλος Γιώργος, Τζαλαβρέτα Ζωή,

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Νέας Αγχιάλου κ. Παντελής Πελεκάνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βόλου κ.κ. Καραπατάκης Ηλίας, Τσάμης Ευθύμιος, Τσιάμη Μαρία και Διαμαντένιας Θεολόγος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Αγχιάλου κ. Διαμαντένιας Ελευθέριος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Κίτσος Ιωάννης και εκπρόσωπος του Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου.

Τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη των συλλόγων που πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε τη βραδιά αλληλεγγύης ευχαρι­στούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες καθώς χωρίς τη δική τους αφιλοκερδή συμμετοχή δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η εκδήλωση αλλά και τον ιδιοκτήτη του κέντρου «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» κ. Θωμά Γιαννακό και βέβαια το Παραγωγικό Αγροτικό Συνεταιρισμό «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και πολλούς επαγγελματίες της Νέας Αγχιάλου που με τις χορηγίες τους βοήθησαν ιδιαίτερα στο εγχείρημά μας.

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να τονίσουμε, έχοντας στο νου και την τραγική ιστορία των σπουδαστών της Λάρισας, πως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μην αισθανθεί μόνος και αβοήθητος κανένας κάτοικος, καμιά οικογένεια της περιοχής της Νέας Αγχιάλου. Κάτι τέτοιο ενισχύεται και από το γεγονός ότι όλοι οι καλλιτέχνες δήλωσαν ότι είναι διατεθειμένοι να επαναλάβουν πολύ σύντομα κάποια ανάλογη εκδήλωση, σε ανοικτό χώρο ώστε να έλθει περισσότερος κόσμος.

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

1) Αθλητικός Όμιλος «ΠΥΡΑΣΟΣ»

2) Αθλητικός Σύλλογος «ΦΘΙΩΤΙΔΕΣ ΘΗΒΕΣ – ΑΓΧΙΑΛΟΣ»

3) Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου

4) Ορειβατικός Σύλλογος Νέας Αγχιάλου

5) Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Ευγένειου» 1ου Δημοτικού Σχολείου

6) Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Βαρνάλειου» 2ου δημοτικού Σχολείου

7) Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου

8) Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων

9) Σύλλογος Κτηνοτρόφων

10) Σύλλογος Κυνηγών

11) Σύλλογος Οξυωτών Νέας Αγχιάλου.

12) Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει