Μουσικοχορευτική βραδιά από τη “χορΤωδια” το Σάββατο 28 Ιουνίου στην Άλλη Μεριά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων ¨ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ 2014¨που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άλλης Μεριάς παρουσιάζετε μια μουσικοχορωδιακή βραδιά με τίτλο “Των τραγουδιών οι Μύθοι” από την χορΤωδία .

Πολυεθνής χορωδία, με βάση το Χόρτο! Το όνομα της χορΤωδία και μέλη μόνιμους κατοίκους της περιοχής του Νοτίου Πηλίου. Για πρώτη φορά εμφανίζονται στην Άλλη Μεριά το Σάββατο 28 Ιουνίου στις 21:00 σε μια μοναδική βραδιά στο δροσερό και όμορφο χώρο του “Κυλινδρά”. Είσοδος Ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τη βραδιά και τους συμμετέχοντες:

Το πρόγραμμα αποτελείται από τραγούδια διαφορετικών παραδόσεων και εποχών – από το μεσαίωνα μέχρι τις μέρες μας και από την Ελλάδα και την Ευρώπη έως την Αφρική – που μαζί με τον ενθουσιασμό και την αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι υπόσχονται ένα μοναδικό καλοκαιρινό, μουσικό ταξίδι. Τη χορΤωδία Νοτίου Πηλίου συνοδεύει ορχηστρικό σύνολο αποτελούμενο από τους: Πάνο Γαλανόπολο – πιάνο, Ελευθερία Φραγκουδάκη – φλάουτο, Νίκο Παπαθανασίου – κιθάρα και Αχιλλέα Τολούδη – κοντραμπάσο.

Η Χορτωδία (όπως ονομάστηκε το χορωδιακό σύνολο μετά την πρώτη του εμφάνιση στο Χόρτο το καλοκαίρι του 2012) απαρτίζεται από κατοίκους της περιοχής του Νοτίου Πηλίου. Πρόκειται για μια ερασιτεχνική χορωδία, κράμα εθνικοτήτων, ανθρώπων με όρεξη και αγάπη για το τραγούδι, που μοιράζονται την χαρά της μουσικής και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Με την προτροπή και την στήριξη του Ιδρύματος Αγγελίνη-Χατζηνίκου, το αγκάλιασμα του δραστήριου Αναπτυξιακού Συλλόγου Χόρτου, την ένθερμη συμμετοχή του Συλλόγου οι Φιλοι των Καλντεριμιών και με την καθοδήγηση του μουσικού και πιανίστα Νίκου Αδρασκέλα, η χορΤωδία προσμετρά ήδη πολλές δυναμικές εμφανίσεις στη μέχρι τώρα πορεία της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει