Μουτσινάς σε Αγοραστό για ηλεκτροκίνηση Ο.Σ.Ε. Βόλου-Λάρισας, αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου και λίμνη Κάρλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

«Επιστολή του Βουλευτή Μαγνησίας Πάρι Μουτσινά προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό για ηλεκτροκίνηση Ο.Σ.Ε. Βόλου-Λάρισας, αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου και λίμνη Κάρλα»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Μαγνησίας απέστειλε προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό την παρακάτω επιστολή, την οποία κοινοποίησε και σε βουλευτές και φορείς της Μαγνησίας:

Κύριε Περιφερειάρχα,

Υπάρχει μία ομάδα σοβαρών έργων υποδομής, με την προώθηση των οποίων θα αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και θα επιταχυνθεί η οικονομική ανάπτυξη. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε για : την ηλεκτροκίνηση του Ο.Σ.Ε. Βόλου – Λάρισας (2 φάσεις), την αναβάθμιση του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου, και την επαναδημιουργία της λίμνης Κάρλας. Για τα δύο πρώτα εξ αυτών μάλιστα, πλέον και άλλων έργων της ευρύτερης περιοχής, προκαλέσαμε τον Νοέμβριο του 2012 και σε συνεργασία με άλλους βουλευτές από την Θεσσαλία και την Εύβοια, την γενικότερη συζήτηση και διεκδίκηση στην Επιτροπή Περιφερειών στη Βουλή, στην οποία και παραβρεθήκατε. Έκτοτε τα δύο έργα πράγματι εκκίνησαν, η εξέλιξή τους όμως δεν είναι η επιθυμητή.

Τον τελευταίο χρόνο επίσης, παρακολουθούμε με προσοχή τις απόψεις και αγωνίες που εκφράζονται σχετικά με τον προγραμματισμό και την πορεία όλων των παραπάνω έργων από διάφορους φορείς, καθώς επίσης και την σύγκλιση συσκέψεων με αποκλεισμό των τοπικών βουλευτών.

Επειδή πιστεύουμε ότι ή συνεργασία και η δημιουργική συνέργεια μεταξύ όλων των πολιτικών και οικονομικών φορέων της περιοχής της Θεσσαλίας έχει πάντοτε θετικά αποτελέσματα προς όφελος της ανάπτυξης και των Θεσσαλών πολιτών, εκτιμούμε ότι αξίζει να συγκληθεί μία σύσκεψη φορέων της περιοχής, με ευρεία συμμετοχή, για να αναδειχθούν όποια προβλήματα υπάρχουν, ώστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί, με συλλογικότητα και αίσθημα ευθύνης, για την έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων.

Με εκτίμηση

Πάρις Μουτσινάς

Ανεξάρτητος Βουλευτής Μαγνησίας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει