Μπέος: Βούλησή μας είναι να μην υπάρξουν στη θητεία μας «εγκλήματα» όπως ο δρόμος Βόλου – Βελεστίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Δεν θα θέλαμε, που την καρδιά όλων μας βαραίνει η τραγωδία με τον τραγικό και άδικο χαμό τριών νέων ανθρώπων, να εμπλακούμε σε αντιδικίες με στοιχεία πολιτικής ή και μικροπολιτικής, αλλά δυστυχώς η τακτική ορισμένων εκεί μας οδηγεί.

Ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι δουλειά μας να επιρρίπτουμε ευθύνες για λάθη, αστοχίες ή παραλείψεις, υπογραμμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι ερχόμαστε για να υπηρετήσουμε τις ανάγκες του πολίτη και της κοινωνίας, συνολικά, σε έργα και υπηρεσίες, με ποιότητα και ασφάλεια. Και από τον στόχο μας αυτό δεν πρόκειται να αποστούμε όποιο κι αν είναι το κόστος.

Πεποίθησή μας, αταλάντευτη και αδιαπραγμάτευτη, είναι να απευθυνόμαστε με τη γλώσσα της αλήθειας, χωρίς ωραιοποιήσεις και αποπροσανατολισμούς, και σε κάθε περίπτωση με πλήρη ανάληψη των ευθυνών μας έναντι των πολιτών.

Βούλησή μας είναι να μην υπάρξουν στη θητεία μας «εγκλήματα» όπως ο δρόμος Βόλου – Βελεστίνου ή το τμήμα του Περιφερειακού Λαρίσης – Γορίτσας και γι αυτό θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια.

Προς την κατεύθυνση αυτή επιθυμούμε τη συνεργασία με κάθε συναρμόδιο φορέα, σε ένα πλαίσιο αξιοπιστίας, χωρίς εκπτώσεις από κοινά παραδεκτές αρχές και αξίες και χωρίς πλειστηριασμούς σε δήθεν ενδιαφέρον και «θυσίες» για έργα αμφίβολης λειτουργικότητας ή και επικίνδυνα.

Ας μας εξηγήσουν όσοι μας τοποθετούν απέναντί τους, χωρίς λόγο μάλιστα, για ποιο λόγο θα πρέπει να παραλάβουμε ένα έργο που σχεδίασαν, κατασκεύασαν και επέβλεψαν άλλοι, όταν όλοι συμφωνούν ότι παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα, πολλά εκ των οποίων αφορούν και την ασφάλεια των χρηστών του;

Θα τις δεχθούμε έστω κι αν υποβληθούν γραπτώς. Αρκεί να είναι πειστικές και να διασφαλίζουν τον κοινό μας στόχο που είναι η προστασία και η σωστή εξυπηρέτηση των συμφερόντων του πολίτη.

ΥΓ. Οσοι υπηρέτησαν και συνεχίζουν να υπηρετούν το σάπιο πολιτικό σύστημα είναι φυσικό να περιμένουν από μας πολιτικές «απαντήσεις». Ζητούμε συγγνώμη αλλά εμείς δεν μπορούμε να υπηρετήσουμε αυτό το σύστημα. Εμείς μιλούμε τη γλώσσα του πολίτη, για τις ανάγκες του οποίου αγωνιζόμαστε και μόνο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει