Μπέος και Αγοραστός σε Παιδόπολη – ΕΛΕΠΑΠ και Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς

Επιθεώρησαν τα νέα και υπό κατασκευή έργα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τις εγκαταστάσεις της Παιδόπολης στην Αγριά, όπου φιλοξενούνται και οι δραστηριότητες της ΕΛΕΠΑΠ, επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθεα Κολυνδρίνη, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη κ. Αργ. Κοπάνα και τους περιφερειακούς συμβούλους Γ. Καλτσογιάννη και Κ. Χαλέβα και εξέτασαν τις εργασίες που εκτελούνται, ενώ ξεναγήθηκαν στους χώρους από την πρόεδρο του ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠ, κ. Πέπη Παπανδρέου.

11.jpg

Ο κ. Μπέος, η ευαισθησία του οποίου είναι γνωστή και αποδεδειγμένη για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, μίλησε μαζί τους, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ένα παιδάκι έπεσε στην αγκαλιά του μόλις τον είδε.

22.jpg

Εξοπλισμό αλλά και προσωπικό ζήτησε η 16χρονη Μαρία, από τα Πευκάκια, με εγκεφαλική παράλυση, η οποία μάλιστα δίνει το μεγάλο παράδειγμα και όχι μόνο δεν παραιτείται αλλά αγωνίζεται να πραγματώσει το όνειρό της, που είναι να σπουδάσει.

33.jpg

Ο Δήμαρχος ζήτησε από την κ. Παπανδρέου να γίνει μια καταγραφή των αναγκών και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να γίνει σύσκεψη με την συμμετοχή και του κ. Αγοραστού και της κ. Κολυνδρίνη, ώστε όλοι μαζί να συμπράξουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

44.jpg

55.jpg

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης μετέβησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς και ο κ. Μπέος ζήτησε να επισπευστούν από την Περιφέρεια οι διαδικασίες για την ολοκλήρωσή του, ενώ η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στην περίφημη πλατεία σε περιοχή της Αγίας Παρασκευής, που έχει ήδη ολοκληρωθεί.

66.jpg

77.jpg

88.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει