Μπέος: «Στημένο με αποδείξεις το Ολυμπιακός


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, 00:50

Στον προ επταετίας αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια,  για τον οποίο, αν και υπήρχαν καταθέσεις ότι ήταν «στημένο», σε πειθαρχικό επίπεδο δεν τιμωρήθηκε κανείς, αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, στην έκτακτη εκπομπή «Ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν» στο «Open», ρίχνοντας… βόμβες.

Στην Ελλάδα ένα παιχνίδι είναι στημένο με αποδείξεις, στοιχεία και γεγονότα. Όλα τα άλλα είναι ψιλοενδείξεις. Με αποδείξεις και στοιχεία ένα παιχνίδι είναι στημένο μόνο το Ολυμπιακός – Βέροια όπου υπάρχουν πέντε καταθέσεις, τώρα όλα τα άλλα.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές και ένας προπονητής, είπαν ότι ήταν στημένο. Μύτη δεν άνοιξε… Που είναι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, πειθαρχικά πέστε μου που είναι η υπόθεση; Πέστε το ότι συγκαλύφθηκε πειθαρχικά η συγκεκριμένη υπόθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος  Βόλου δεν θέλησε να σχολιάσει την εισήγηση του μέλους της Επιτροπής Δεοντολογίας Παναγιώτας Σπανού, για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου, για τον μεταξύ τους αγώνα, δύο χρόνια αργότερα… «Επειδή είναι μια δικαστική υπόθεση εν εξελίξει, δεν μπορώ να σχολιάσω» αρκέστηκε να πει.

Πηγή: sdna.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, 00:55

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει