Μπαλτάκος: «Πρόκειται για έναν θρίαμβο»


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 16:42

O  εκ των νομικών εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος μιλώντας στο metrosport έκανε λόγο θρίαμβο, σχολιάζοντας την απόφαση του CAS για το θέμα της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας του «δικεφάλου» του Βορρά με την Ξάνθη.

Yπενθυμίζεται ότι το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης έκρινε ότι η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ όφειλε να μπει στην ουσία της υπόθεσης και να εκδικάσει κανονικά, χωρίς να δεχθεί ως δεσμευτικό το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Παράλληλα, το CAS αποφάνθηκε ότι, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, θα πρέπει να επιστραφούν οι επτά βαθμοί που έχουν αφαιρεθεί από τον ΠΑΟΚ.

«Πρόκειται για θρίαμβο. Χαίρομαι γιατί από τον Δεκέμβριο το είπα. Δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία το είχα πει. Δικαιώνεται αυτό. Τι σημαίνει αυτό; Δεν έχω πλήρη ενημέρωση αλλά καταλαβαίνω ότι επιστρέφονται οι επτά βαθμοί και η υπόθεση επιστρέφει στην Επιτροπή Εφέσεων και θα πρέπει να μπει στην ουσία. Δεν μπορεί να πει τα ίδια με την άλλη φορά. Δεν μπορεί να πει ότι δεσμεύεται από την ΕΕΑ», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Μπαλτάκος προσθέτοντας:

«Οι παίκτες και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι χαμένοι. Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Κρατάω μια επιφύλαξη για να διαβάσω το κείμενο. Δεν έχω προλάβει. Φέτος τελειώνει το θέμα και επιστρέφονται οι επτά βαθμοί. Δεν νομίζω ότι η Επιτροπή μπορεί να συνεδριάσει και να δικάσει. Και εκεί και ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί. Κουράστηκα να το λέω και να που τώρα δικαιώνομαι».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 16:49

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει