«Μπορούμε να πετύχουμε πολλά, είμαι έτοιμος να δείξω τι μπορώ να κάνω»


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020, 20:39

Αποφασισμένος να ενταχθεί άμεσα με την ομάδα και να δείξει τις αγωνιστικές δυνατότητές του, δήλωσε ο Μπο Μπιτς φτάνοντας σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, έχοντας κοντά του τον τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Μιχάλη Γιαννακίδη, εκφράστηκε στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου «Μακεδονία» για τον «Δικέφαλο», λέγοντας αρχικά:

«Είπα στον κόουτς Μέξα, όταν μιλήσαμε, ότι είμαι έτοιμος. Έκανα προπόνηση όλο το καλοκαίρι και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο με την ομάδα και να δείξω σε όλους και στην ομάδα μας και στη Θεσσαλονίκη, τι μπορώ να κάνω».

Κατέληξε ο Μπιτς τονίζοντας: «Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, οπότε αυτό που περιμένω από την ομάδα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Με σκληρή δουλειά από όλους μας μπορούμε να πετύχουμε πράγματα και να κάνουμε πολλές νίκες. Υπάρχουν καλοί παίκτες στην ομάδα και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά καλά πράγματα. Έχω παίξει αντίπαλος στη Γερμανία με τον Έλστον Τέρνερ, είναι πολύ καλός παίκτης, έχω κάνει προπόνηση με τον αδερφό του Μήτρου-Λονγκ και γνωρίζω την οικογένειά του».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020, 20:41

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει