Μ. Χρυσοβελώνη: «Τέλος στην κοροϊδία Σαμαρά με τις απολύσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σχολιάζοντας την «έκτακτη» σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το Σάββατο και την συνέντευξη Σαμαρά στην «Ημερησία» σχετικά με την δήθεν διαπραγμάτευση της Συγκυβέρνησης με την Τρόικα για το Δημόσιο, η Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

’’Το γαϊτανάκι εμπαιγμού της κοινωνίας από το σύστημα συνεχίζεται’’ δήλωσε σχολιάζοντας την «έκτακτη» σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών χθες και την συνέντευξη Σαμαρά στην «Ημερησία» σχετικά με την δήθεν διαπραγμάτευση της Συγκυβέρνησης με την Τρόικα για το Δημόσιο η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη. ’’Θέλουν επί δυο μήνες να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι η κύρια ενασχόληση της Τρόικα είναι οι απολύσεις στο Δημόσιο.

Προφανώς, σύμφωνα με τα φερέφωνα του συστήματος, την Τρόικα δεν την ενδιαφέρει πλέον το που θα καταλήξουν οι Ελληνικές τράπεζες αλλά το αν θα απολυθούν 2 ή 7 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι το 2013.Άξιος λοιπόν ο μισθός του κ. Μουρούτη και των συνεργατών του στο ΑΠΕ που συνέχισαν χθες το επικοινωνιακό πανηγυράκι τους με την συνέντευξη Σαμαρά και τις διαρροές από το Eurogroup στο Δουβλίνο. Πειστικοί στο ρόλο τους ήταν σήμερα και οι «υπαλληλοπατέρες» της ΔΗΜΑΡ, μετά την δήθεν κατεπείγουσα σύσκεψη των τριών συνεταίρων, όπου υποδύθηκαν ξανά τα αντίβαρα του συστήματος.Το παραμύθι με τις απολύσεις στο Δημόσιο πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει.

Ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να εμφανίζει το σύνολο των οργανικών θέσεων στο Δημόσιο σαν «ουρά» των επιόρκων που ανά πάσα στιγμή μπορούν να παυθούν. Ο εκβιασμός των δημοσίων υπαλλήλων δεν θα πετύχει. Και κανένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα δεν θα μπορέσει να συγκαλύψει το μεγάλο παιχνίδι της Συγκυβέρνησης με τις Ελληνικές τράπεζες’’.

Παράλληλα η κ. Χρυσοβελώνη κατέθεσε αναφορά προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνη Μανιτάκη με αφορμή την επιστολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού που ζητά να μην καταργηθεί όπως σχεδιάζεται το Περιφερειακό Γραφείο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης που εδρεύει στη Λάρισα με ελεγκτικές περιφέρειες τη Θεσσαλία και την Ήπειρο. ’’Θεωρώ αδιανόητο ο Υπουργός να σχεδιάζει την κατάργηση αυτού του γραφείου την ώρα που η πάταξη της διαφθοράς πρέπει να αποτελεί το υπ αριθμόν ένα ζητούμενο στη χώρα μας. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ο φαρισαισμός και η ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης και των εκπροσώπων της’’ δήλωσε η Βουλευτής Μαγνησίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει