Νέα δρομολόγια στη γραμμή Νο 4 του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου

Αποτέλεσμα συνάντησης του προέδρου κ. Γιόλα με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Κοπάνα

Το αίτημα των κατοίκων του Κατηχωρίου για αύξηση των δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ καθώς και αυτό των κατοίκων των Σταγιατών για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, τέθηκαν στην συνάντηση μεταξύ του προέδρου κ. Γιόλα και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας στον τομέα των Μεταφορών κ. Κοπάνα.

Ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ με διάθεση συνεργασίας, συμφώνησε καταρχήν να δρομολογηθεί ένα επιπλέον βραδινό δρομολόγιο της γραμμής 4 (από Κεντρικό Σταθμαρχείο προς την περιοχή του Προφήτη Ηλία), από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 21.10, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα προστεθεί στη γραμμή 4 βραδινό, επίσης, δρομολόγιο ώρα 21.30 και το Σάββατο.

Ο αντιπεριφερειάρχης ζήτησε επιπλέον από τον πρόεδρο να εξετασθεί η δυνατότητα το δρομολόγιο από Κατηχώρι των 10:00 και 17:00 να εισέρχεται και στις Σταγιάτες για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του χωριού. Ο κος Γιόλας δεσμεύτηκε να δει θετικά το ζήτημα και θα απαντήσει σχετικώς τις επόμενες ημέρες.

Ο Αργύρης Κοπάνας σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Τα αιτήματα των συμπολιτών μας, που γνωστοποιούνται στην Περιφέρεια, προσπαθούμε να τα ικανοποιούμε. Ευχαριστώ τον πρόεδρο των αστικών συγκοινωνιών ΚΤΕΛ Βόλου ΑΕ, κο Γιόλα για την καλή διάθεση για συνεργασία. Τα επιπλέον δρομολόγια, που προστίθενται «κοστίζουν» στην εταιρία. Αυτό το αντιλαμβανόμαστε όλοι και γεννά την υποχρέωση σε εκείνους, που ζήτησαν το δρομολόγιο αυτό, να το στηρίξουν. Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής πρέπει να κρατήσουν τα δρομολόγια αυτά ενεργά, ώστε στο μέλλον να καταφέρουμε και άλλες αλλαγές και βελτιώσεις, με στόχο πάντα να διευκολύνουμε τις μεταφορές και μετακινήσεις των συμπολιτών μας. Είμαστε εδώ για να συζητάμε τα προβλήματα και όπου μπορούμε να παρεμβαίνουμε για την επίλυσή τους. Επιπρόσθετα, με τον πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής σε ευρωπαϊκά προγράμματα, που θα αφορούν τις «πράσινες μεταφορές», αλλά και το σχεδιασμό νέων δρομολογίων. Έχουμε τις «κεραίες» μας ανοιχτές για την από κοινού αναζήτηση και υλοποίηση τέτοιων ευκαιριών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει