Νέα Εταιρική Ονομασία για την GameTech εταιρεία (Stoiximan / Betano)


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 16:59

Την νέα της εταιρική ονομασία «Kaizen Gaming» ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία που είναι γνωστή από τη δραστηριοποίησή της μέσω των brands Stoiximan στην Ελλάδα και στην Κύπρο και Betano σε Γερμανία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Βραζιλία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Kaizen αποτελεί την κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη, ενώ η πρόσφατη δραστηριοποίηση της στη Βραζιλία σηματοδοτεί το άνοιγμα της και στην αγορά της Νότιας Αμερικής. Επενδύοντας στην τεχνολογία και τον άνθρωπο, κατάφερε να επταπλασιάσει το δυναμικό της μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 700 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 230 στελεχώνουν το τμήμα Τεχνολογίας.

Με μέσο όρο ηλικίας τα 32 έτη και την καινοτομία στο επίκεντρο, η Kaizen, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι ένας ζωντανός, νεανικός οργανισμός που αναπτύσσεται διαρκώς. Διατηρώντας τη βάση της στην Ελλάδα και επεκτείνοντας το επιτυχημένο επιχειρηματικό της μοντέλο στο εξωτερικό, η εταιρεία έχει αποσπάσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, με κυριότερη την ανάδειξή της ως «Best Mobile Operator» για το 2019 στα EGR awards, αλλά και τη διάκρισή της ως «Rising Star in Sports Betting» στα αντίστοιχα βραβεία του SBC.

 

Κaizen σημαίνει διαρκής βελτίωση, μια διαδικασία που εκφράζει τον οργανισμό στο σύνολό του από το ξεκίνημά του. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, η Kaizen αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν μια υψηλού επιπέδου και υπεύθυνη εμπειρία σε όλους όσους την εμπιστεύονται για την ψυχαγωγία τους.

Παράλληλα, η Κaizen είναι πρωτοπόρος του κλάδου και στο κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και συμμετοχής σε ενέργειες που απλώνονται σε ένα ευρύ δίκτυο κοινωνικών εταίρων. Ταυτόχρονα αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών στηρίζοντας συλλόγους, αθλητές και ομοσπονδίες σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Με αφορμή το νέο όνομα της εταιρείας ο co-founder και CEO της Kaizen Gaming κ. Γιώργος Δασκαλάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η εταιρία απασχολεί νέους ανθρώπους, δίνοντας δίνουμε ευκαιρίες να εξελιχθούν και προσφέροντας ευκαιρίες επιστροφής στα ταλέντα που έχουν φύγει στο εξωτερικό ανατρέποντας στην πράξη το brain drain.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 16:59

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει