Νέα καταγγελία για τον Πανιώνιο


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020, 23:15

Δεύτερη καταγγελία σε μία ημέρα για τον Πανιώνιο, καθώς μετά τη δήλωση του Ντέβιν Σουίτνι, ακολούθησε η ανακοίνωση του ατζέντη του ΝτιΆντρε Λίγκινς, μέσω της οποίας οι «κυανέρυθροι» κατηγορούνται για αδιαφορία, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση του γραφείου του Νούνο Πεντρόσο (ατζέντης του Λίγκινς):

«Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά της ελληνικής ομάδας, του Πανιωνίου, στον παίκτη μας, ΝτιΆντρε Λίγκινς, τον προηγούμενο μήνα. Ο ΝτιΆντρε είναι στην ομάδα από τις 12 Φεβρουαρίου, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Όμως, η ομάδα δεν κατάφερε να τον δηλώσει στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για να παίζει, παρά το γεγονός πως προπονούταν.

Η ομάδα ήταν παραπλανητική και δεν πλήρωσε τον παίκτη, τους μάνατζερ και τα έξοδα πτήσεως, για τα οποία είχε συμφωνήσει. Δεν τον βοήθησε στην πτήση της επιστροφής του, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της αναβολής της λίγκας και σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν βοήθησε κι άλλους Αμερικανούς παίκτες. Μάλιστα, αγνόησε κάθε τρόπο επικοινωνίας.

Η σοκαριστική κακομεταχείριση των παικτών και η έλλειψη ενδιαφέροντος προς τους εργαζομένους δικαιολογεί την έναρξη έρευνας από τη FIBA και την ελληνική Basket League».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020, 23:15

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει